Ny här? Registrera dig Har du ett konto?

Höstmörkret är på intåg. Vill du bli ljuset i mitt liv ?

Man (33) Letar efter Kvinna Stockholm, Sverige

Ta chansen innan den passerar för gott!...Så resonerar jag i mitt liv nuförtiden. Förr var jag rätt hämmad och blyg, men nuförtiden har jag jobbat bort det nästan helt och hållet. Jag gillar personlig utveckling och har insett att man ska ta varje chans man får och vara nyfiken på livet. Det blir så mycket roligare att leva då – eller hur?Jag tänkte lite såhär: Om jag börjar i fel ände, och beskriver mina svagheter först, i stället för att hävda mig som många andra gör här inne, så får vi se om du vill fortsätta läsa efter det :-)

Mina mindre vackra sidor, men jag är inte mer än människa...haha:- alldeles för bra nattmänniska och vansinnigt morgontrött – så gillar du att vara uppe med tuppen kanske du kan lära dig skippa snoozandet och gå upp utan att väcka mig :-)- tidsoptimist, jag tenderar att komma sent till alla möten och är en som fixar allt i sista minuten (skärpning Rickard!)- rätt konfliktundvikande, blir nån sur på mig blir jag sällan sur tillbaka.

Och sen är jag som alla andra skriver, glad, enkel och social. Skillnaden är väl att jag känner att jag kan stå för det fullt ut, och får uppbackning av mina vänner (puuhh! tur det va?). Lättsamhet här i livet är a och o och jag får ofta höra att jag är rolig, fråga mig inte varför? Hehe.. kanske handlar det om att jag skrattar åt väldigt mycket väldigt ofta, ibland saker andra inte skrattar åt.

Mitt stora hobbyintresse är flygplan. Mitt nästa mål är att gå en pilotutbildning – så jag får flyga ett eget plan nån dag! Ahh.. det hade varit underbart!. . Tills dess fotograferar jag olika flygplan när jag har möjlighet på fritiden och försöker också klämma in något besök på flygplansmuseum när jag är på resande fot.

Var är Du???Jag finns ju reggad här av en anledning, att jag vill hitta en tjej som jag förhoppningsvis kan leva med livet ut. Men vi tar en dag i taget va? :-)

Registrering 100% GRATIS och ger dig kontakt

Registrera Gratis Idag

Utseende

ByggaStor
Längd180 cm
ÖgonfärgBrun
HårfärgMörkbrun
HårlängdKort
AnsiktshårSkägg
Bästa egenskaperLeende
KroppskonstIngen
HälsotillståndInga problem

Tiilstånd

RelationsstatusSingel
Har barnInga barn
BoendeuppläggSjälv
Har husdjurKatt
Har bilCruisers

Utbildning & sysselsättning

UtbildningGymnasieexamen
AnställningsstatusStudent

Fritid & att ha kul

TV preferenserNyheter, Tecknat, Dokumentärer, Draman, Filmer, Sport, Repriser
Favorit typ av filmAction, Science fiction, Komedi, Romantik, Drama, Dokumentär, Animerat, Thriller, Erotik
Föredragen musikgenre:Country, Rock, Metal, Elektronisk, Pop, Klassisk, Industriell, Latinsk, Dans, Gospel, Folkmusik
LäsematerialNyheter, Självbiografi, Biografi, Datorer, Historia, Skräck, Humor, Musik, Statsvetenskap, Satir, Vetenskap, Science fiction, Teknik
HobbysTräning, Sport, Lärande, Musik, TV, Filmer, Internet, Gå på klubb och barer, Dans, Familj, Mat / Catering, Fotografering, Teater, Resor, Datorer, Shoppa

Personlighet

RökareRöker inte
DrickerLite / dricker i sociala sammanhang
Socialt beteendeUtåtriktad
Typ av humorOanständig
Min bästa stundUmgås med vänner, Festa, Shoppa, Hemmafru/-man, Gå på bio, Gå på klubb och barer, Dricka, Spel, TV, Gå på konsert, Gå på museum

Åsikter

Politisk åsiktI mitten

Letar efter

Måste haHumor, Empati, Känslighet, Underligheter, Spontanitet, Makt, Flirtighet, Kvickhet