Ny här? Registrera dig Har du ett konto?

Hitta Kvinnor Intresserade Av Kärlek Chat

Letar efter kvinnor? Kolla in de senaste medlemmarna nedan och du kan hitta din perfekta partner. Starta en konversation och arrangera en träff ikväll. Vår sajt har massvis av andra medlemmar som inte kan vänta att dejta någon precis som dig! Skapa ditt Totalt Gratis Konto Idag

 • Malin

  Malin

  Jag har mycket gott och härligt i mitt liv, men saknar någon att dela det med. Vill gärna dela stort och smått i livet med någon. Jag uppskattar upplevelser i form av musik och sång, god mat och ett glas vin, att se nya och "gamla" platser i världen, men även de upplevelser i mindre...

  1. Hej

   Hej

   Dear future husband Here's a few things You'll need to know if you wanna be my one and only all my life Take me on a date I deserve it, babe And don't forget the flowers every anniversary 'Cause if you'll treat me right I'll be the perfect wife Buying groceries buying what you need...

   1. Vivid1

    Vivid1

    Naturnära, ambitiös, många intressen.

    1. Våga

     Våga

     snäll jordnära nyfiken aktiv/ sportig och mycket trevlig ;)

     1. Maybe? vem vet kanske vi...

      Maybe? vem vet kanske vi hittar varandra !

      Jag är en ung till sinnes tjej/kvinna som söker ett seriöst förhållande. Saknar någon att samtala med gå på bio med någon att prata med. Mamma till fem underbara vuxna barn o har ett barnbarn som jag träffar så ofta jag kan.

      1. Sommarbrud

       Sommarbrud

       Glad, positiv, äventyrlig kvinna. Älskar mina barn, havet, mina Gasdämpade stavar som tror att det bästa ligger framför.

       1. Levnadsglad

        Levnadsglad

        Musik mitt stora intresse.Gillar också naturen:trädgården och resor film Drama action m.m.Har fem barn:alla utflugna.Är tyvärr skild.Jag är ärlig och pålitlig..Söker kristen man som sköter sitt jobb och betalar sina räkningar! Det är ett plus om du ser bra ut(måste vara fräsch).Jag jobbar som...

        1. Längtar

         Längtar

         Ungdomlig för min ålder,glad,lätt till skratt,ödmjuk empatisk,kärleksfull,omtänks am,ärlig och kramig

         1. Framtida vän

          Framtida vän

          Glad, utåtriktad, gillar mitt arbete, politiskt intresserad, tycker om att umgås med nära och kära, ställer gärna till med fest men tycker även om att njuta i stillhet med en bok. Reser flera gånger om året inom Sverige men även utomlands när tillfälle kommer.

          1. Hej

           Hej

           Go o gla tjej från Göteborg på 37 år söker både lite nya vänner samt efter den rätta. Mina intressen är: Umgås med vänner, kolla film, lyssna på musik, surfa på nätet, promenera i naturen, simma och fiska annars e jag mycket för friluftsliv och att vara ute på havet :)

           1. Pensionär

            Pensionär

            Jag är en 70-åring som gillar att att lösa korsord och söker en korsordsvän, man eller kvinna. Bor i H:fors i Finland och lever ett aktivt pensionärsliv, handarbetar, sköter min katt, gillar opera o 30-40-talsmusik. Har också som hobby att laga kort både för eget bruk och till fösäljning.

            1. Saltis 43

             Saltis 43

             lugn men energisk, pålitlig och ansvarsfull, omtänksam, öppen för nya intryck och att möta nya människor. Inte den spralliga typen men har sinne för humor och lätt till skratt när jag är bland vänner.

             Skapa ett Gratis Profil för att Söka alla Medlemmar

             Gå Med Gratis Idag