Ny här? Registrera dig Har du ett konto?

Hitta Kvinnor Intresserade Av Kärlek Chat

Letar Du Efter efter kvinnor? Sök de nyaste medlemmarna nedan så du kan se om du hittar din ideal partner. Skicka ett meddelande och få till en utekväll senare ikväll. Vår sajt har 1000's av singlar söker någon att dejta någon precis som dig! Registrera ditt 100% Gratis Profil Nu

 • Sommarbrud

  Sommarbrud

  Glad, positiv, äventyrlig kvinna. Älskar mina barn, havet, mina Gasdämpade stavar som tror att det bästa ligger framför.

  1. Levnadsglad

   Levnadsglad

   Musik mitt stora intresse.Gillar också naturen:trädgården och resor film Drama action m.m.Har fem barn:alla utflugna.Är tyvärr skild.Jag är ärlig och pålitlig..Söker kristen man som sköter sitt jobb och betalar sina räkningar! Det är ett plus om du ser bra ut(måste vara fräsch).Jag jobbar som...

   1. Längtar

    Längtar

    Ungdomlig för min ålder,glad,lätt till skratt,ödmjuk empatisk,kärleksfull,omtänks am,ärlig och kramig

    1. Framtida vän

     Framtida vän

     Glad, utåtriktad, gillar mitt arbete, politiskt intresserad, tycker om att umgås med nära och kära, ställer gärna till med fest men tycker även om att njuta i stillhet med en bok. Reser flera gånger om året inom Sverige men även utomlands när tillfälle kommer.

     1. Hej

      Hej

      Go o gla tjej från Göteborg på 37 år söker både lite nya vänner samt efter den rätta. Mina intressen är: Umgås med vänner, kolla film, lyssna på musik, surfa på nätet, promenera i naturen, simma och fiska annars e jag mycket för friluftsliv och att vara ute på havet :)

      1. Pensionär

       Pensionär

       Jag är en 70-åring som gillar att att lösa korsord och söker en korsordsvän, man eller kvinna. Bor i H:fors i Finland och lever ett aktivt pensionärsliv, handarbetar, sköter min katt, gillar opera o 30-40-talsmusik. Har också som hobby att laga kort både för eget bruk och till fösäljning.

       1. Saltis 43

        Saltis 43

        lugn men energisk, pålitlig och ansvarsfull, omtänksam, öppen för nya intryck och att möta nya människor. Inte den spralliga typen men har sinne för humor och lätt till skratt när jag är bland vänner.

        1. Blanca

         Blanca

         Jag är en glad och varm tjej som letar efter en seriös kristen man att dela mitt liv med. Jag har en dotter på 4 år.

         1. Minna56

          Minna56

          En kvinna i sin bästa ålder som tycker om det goda i livet.Är väldigt romantisk och tror på den stora kärleken.Gillar att laga och äta god mat och gärna ett gott vin till.tycker om att bli överraskad. och gillar att umgås med vänner på min fritid.Älskar långa promenader gärna i skogen,det var...

          1. Glad kristen tjej som...

           Glad kristen tjej som älskar att resa och sporta.

           Tjoho! Jag är en glad tjej, 29 år, jobbar som AT-läkare just nu i Lycksele. Älskar att resa, träna och vara ute i naturen, ffa på ett högt berg eller invid havet, gärna allt samtidigt och tillsammans med roliga människor. Just nu inne på triatlon, gjorde mitt livs första IronMan i somras. Växte...

           1. Levnadsglad

            Levnadsglad

            Är positiv och glad pensionerad sjuksköterska tycker om natur, resor, kultur arbetar fortfarande lite

            1. Busco un hombre sincero,...

             Busco un hombre sincero, sin ataduras, educado y que...

             Hola, soy una mujer muy amable, cariñosa, educada, creyente y extrovertida. Me encanta leer y compartir con mis amigas una linda puesta de sol.

             Skapa ett 100% Gratis Konto för att Bläddra alla Medlemmar

             Gå Med Gratis Nu

             1 2 3 4 5 6 7 8 9 10